гр.Пазарджик, ул.“Цанко Церковски“ № 1, моб. тел: 0883 720 740, e-mail: info-1305320@edu.mon.bg

Single Blog Title

This is a single blog caption
15 сеп.

Тържествено откриване на новата учебна година

                                       

Отново е 15.09., отново е първият учебен ден!

В този празничен ден всички сме развълнувани – и учители, и деца, и родители. Ние, преподавателите, с трепет очакваме да видим порасналите си ученици, а децата нямат търпение да се съберат отново със своите приятели, за да огласят затихналото училище със смях и игри.

Петнадесети септември отново се превърна в истински празник! Отбелязахме го с песни, стихове, много смях и прегръдки. След като издигнахме националния флаг и изслушахме химна, празнична програма поднесоха учениците от 4. „а“ и 4. „б“ класове. Вълнуващото събитие продължи с впечатляващи изпълнения на талантливи ученици.

Естествено децата от Подготвителната група, 1. „а“ и 1. „б“ класове бяха най-развълнуваните ученици на НУ „ Никола Фурнаджиев”. Първите им стъпки в двора на училището и в класните им стаи бяха малко неуверени, но погледите им  блестяха любопитно и те смело прекрачиха  прага на училището.

По случай откриването на учебната година приветствие към всички присъстващи ученици, учители и родители отправи директора на училището. С гордост и уважение към труда на ученици, преподаватели и родители, господин Ангел Малинов  акцентира върху настоящите и бъдещите успехи на училището и неговите възпитаници. Официалните гости уважили празника пожелаха на присъстващите учебната година да е здрава и присъствена.

Готови сме да посрещнем предизвикателствата на новата учебна година !

Здрава и успешна да бъде за всички ученици, учители и родители!

Leave a Reply