гр.Пазарджик, ул.“Цанко Церковски“ № 1, моб. тел: 0883 720 740, e-mail: info-1305320@edu.mon.bg

Single Blog Title

This is a single blog caption
11 дек.

Тържествено награждаване за участие на ученици от НУ „Никола Фурнаджиев“ в проекта „Аз избирам здраве“

41 деца от цяла България бяха отличени в конкурса „Посланици на здравето”, който се организира вече 15 години от Министерствата на здравеопазването, Образованието и науката ,на Младежта и спорта, на Околната среда и водите, на Културата и др.

Инициативата „Посланици на здравето” поощрява творчеството на учениците от 1 до 12 клас. Тази година в България имаме над 3800 „посланици на здравето”, които създадоха и реализираха 41 проекта под ръководството на 360 учители.

В церемонията по тържественото награждаване присъстваха министър Хинков, Илко Гетов, д-р Емилия Лазарова и др.

За нас е чест ,че бяхме част от този проект.  Благодарим за възможността да вземем участие с нашите ученици в него и да отдадем нашия принос в създаването и практикуването на добрите навици за запазване на доброто здраве още в ранна детска възраст. Благодарим за възможността да възпитаваме у децата си правилен начин на хранене, да посяваме добри семена на правилно и уважително отношение към природата и света около нас.

По време на церемонията освен наградите ,имахме възможността да се срещнем с колеги от различни градове и да обменим опит и идеи за по- доброто възпитание на нашите деца.